MAKROBIOTIČKI MUFFINI



Evo i još jednog ultra zdravog recepta!

Sastojci:
250 g polubijelog brašna
100 g kukuruzne krupice
1 prašak za pecivo
malo soli
100 g grožđica
300 ml soka od jabuke
250 g tofua
0, 5 dl ulja

Priprema:

Prokuhajte grožđice i procijedite ih. Miskajte ih u multipraktiku s tofuom, uljem i sokom. Posebno pomiješajte suhe sastojke. Sada suhe sastojke lagano umiješajte u vlažnu mješavinu. Napunite kalupe za muffine. Pecite oko 30 minuta na 180 stupnjeva. Ovi su muffini izvrsni za doručak. Po želji možete dodati još grožđica, brusnica, lješnjaka, badema ili nekog drugog voća. Mi smo ih jeli s marmeladom od jagoda i kupina.
Ispričavam se zbog papirića s blagdanskim motivima, nisam mogla naći neutralne.

18.10.2009. u 19:54 | 8 Komentara | Print | # | ^ | Komentari da/ne?

<< Arhiva >>